V.A. 16 OKT: NIEUWE EXPO LAAT JE KIJKEN NAAR HET ONZICHTBARE

Op zondag 16 oktober om 15.00 uur opent in onze exporuimte de tentoonstelling WAT ER GEBEURT WANNEER ER NIETS GEBEURT. Curatoren Manus Groenen en Collectief Zuiver. werden geïnspireerd door de experimentele Franse filosoof en schrijver Georges Perec en brachten kunstenaars samen om ‘het onzichtbare alledaagse’ onder de aandacht te brengen. De tentoonstelling zal tot en met 27 november dagelijks te zien zijn.


Wat er (niet) gebeurt...
Met een nieuwe frisse blik is er nog genoeg te ontdekken in je eigen huis... en in deze tentoonstelling! In De Cacaofabriek kun je je laten verrassen door het werk van Eleye Boerenkamps, Stijn ter Braak, Mischa Doorenweerd, Ruud Goedhart, Eva Hoonhout en Reinier Vrancken en ook van Tyrell Kuipers en Jolijn van den Heuvel van Collectief Zuiver.

Georges Perec laat ons anders kijken
In een ode aan Georges Perec (1936) bieden we je als bezoeker drie varianten van de publiekstekst aan, om de werken zo goed mogelijk te zien: een traditionele tekst door curator Manus Groenen, een zeer subjectieve poëtische tekst door dichter Huib Fens en een puur objectieve zakelijke beschrijving door een veilingmeester. Benieuwd in welk perspectief jij naar het werk wilt kijken!

Lees hier meer over deze tentoonstelling.

zoek