Voltage presenteert nieuw album in De Cacaofabriek

Op 2 september kwam dan eindelijk de nieuwe plaat uit van Voltage. En bij een nieuwe plaat, hoort een nieuwe tour! Op 30 september trappen de Southern rockers hun tour af in hometown Helmond.

Eerder dit jaar bracht de band al enkele singles uit, waaronder de track ‘I’ll be Alright’ waarmee ze een Radio Veronica-oorkonde binnensleepten in het programma van Rob Stenders. En daar bleef het niet bij! Ook voor de track ‘Rollin’ With The Punches’ kregen de heren deze titel uitgereikt.

Naast diverse radioprogramma’s, loopt ook de Blueskrant weg met het nieuwe album. In de recensie van het album wordt er vol lof geschreven over de kunsten van de band en zanger Dave Vermeulen.

“Het wordt maar weer eens duidelijk hoe Vermeulen zich in rap tempo heeft ontwikkeld tot een ijzersterke songsmid die bovendien niet bang is om zich kwetsbaar op te stellen”, schrijft het blad. Om vervolgens te concluderen dat Voltage nogmaals boven zichzelf uit weet te stijgen.

Ofwel, een band van kaliber die garant staan voor een goede muzikale avond vol Southern blues rock. Op 30 september speelt Voltage hun eerste show van hun aankomende tour, waarvan wij de eer hebben om ze te ontvangen. Dit wordt een feestje dat je absoluut niet wilt missen!

Nog geen tickets? Scoor ze dan snel.

zoek