V.A. 04 sep: Selectie vers academietalent (NL) laat zich zien in De Cacaofabriek

Op zondag 04 september om 15.00u opent in onze exporuimte Fresh Cacao, een jaarlijks terugkerende presentatie van vers academietalent uit het hele land. Dit keer lichting 2022: Caroline Sarneel, Eline Boerma, Menno Pasveer, Eddy Eustache, Lucas Mergler, Fedrik Vaessen, David Kater, Benjamin Pompe, Arno Westerberg.

Lichting 2022
De artistieke commisievan De Cacaofabriek reisde af naar academies in o.a. in Den Haag, Enschede, Den Bosch, Breda, Utrecht en Maastricht, en selecteerde deze jonge beloftes op basis van de overtuiging, potentie en kwaliteit die een startend kunstenaar nodig heeft.

Jaarlijks terugkerende selectie van vers talent
Elk jaar in september presenteren we in samenwerking met Stichting Carat de nieuwe lichting academietalent. Jonge makers krijgen met Fresh Cacao een professioneel podium én maken kans op de Helmondse kunstprijs die dit jaar voor de vijfde keer wordt uitgereikt.

Te zien tot en met zondag 02 oktober
De expositie wordt officieel geopend op zondag 04 september om 15.00u Daarna is de expositie gedurende vier weken dagelijks te zien tussen 13.00u en 17.00u. Op zondag 02 oktober om 15.00u vindt de prijsuitreiking plaats van de Carat Lucas Gassel Prijs 2022.

Lees hier meer over deze tentoonstelling.

zoek