Word jij onze nieuwe vrijwilliger kassa?

Iedere dag kan De Cacaofabriek draaien dankzij al onze geweldige vrijwilligers. Heb jij ook een passie voor cultuur en wil jij deel uitmaken van deze gezellige club? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Overdag, ’s avonds en in het weekend is onze kassa geopend en bemand door vrijwilligers. Je verkoopt film- en concert tickets en bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Een lekkere sociale functie dus! Om al onze bezoekers te kunnen helpen zijn we op zoek naar iemand die een dagdeel beschikbaar is in de weekenden en eventueel op een doordeweekse avond.

Als vrijwilliger kom je te werken in een enthousiast en creatief team wat graag samen ervoor gaat om De Cacaofabriek en Helmond nog meer op de kaart te zetten. Natuurlijk zijn er nog vele taken meer binnen deze onderdelen.

Ben je benieuwd? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator Johan van Helmont via e-mail: johanvanhelmont@cacaofabriek.nl. Hij zal daarna contact met je opnemen om je verder te informeren en een afspraak te plannen.

zoek