Under the rainbow

Afbeelding ter promotie van het thema Under the rainbow in De Cacaofabriek

Van 10 december tot en met 14 januari vindt het programma Under The Rainbow plaats. Under The Rainbow is een educatief, inspirerend en gezellig programma met als doel om te verbinden en bij te dragen aan de acceptatie van de LGBTQIA+ community. Iedereen is van harte welkom, of je nu gelijkgestemden wilt ontmoeten of je horizon wilt verbreden.

10 dec t/m 14 jan / Expositie Iedereen mag er zijn

Afbeelding ter promotie van de expositie Iedereen mag er zijn in De Cacaofabriek expo in 2020

Tijdens Under The Rainbow bewonder je in de Lichtstraat van De Cacaofabriek de expositie 'Iedereen Mag Er Zijn'. De tentoonstelling bestaat uit een serie portretten en verhalen van oudere LGBTQ+'ers uit Brabant. Zij zijn prachtig vastgelegd door fotograaf Karin Jonkers en geïnterviewd door Eric Alink, de stadsdichter van Den Bosch. De portretserie is een initiatief van Stichting Roze 50+, een samenwerking tussen ANBO en COC.

Wordt verplaatst / 28 dec / gay popquiz

Afbeelding ter promotie van de Gay Popquiz in De Cacaofabriek

Denk jij de antwoorden op allerlei LGBTQ+ vragen te weten of wil je misschien meer over de gay cultuur te weten komen? Kom dan naar de gezellige Gay Popquiz, gepresenteerd door de fantastische Crow. 

Meedoen? Meld je dan aan via: info@cacaofabriek.nl. Teams mogen bestaan uit 2 tot 4 personen, dus trommel je vrienden of familie op om een sterrenteam te vormen. De toegang voor quiz is gratis.

Diverse data / Films

Afbeelding ter promotie van de Under the rainbow thema films in De Cacaofabriek

Tijdens Under The Rainbow zie je van de mooiste films omtrent identiteit. 

DI 14 DEC | THREE GENERATIONS
De spontane tiener Ray woont samen met zijn moeder Maggie en oma Dolly in New York. Wanneer Ray, die al van jongs af aan weet dat hij in het verkeerde lichaam geboren is, besluit om een jongen te worden, moet de hechte familie om leren gaan met deze verandering. Een ontroerende film over de identiteit van een tiener en de kracht van een liefdevolle familie. 

VR 17 & ZA 18 DEC | ANNE+ DE FILM
Na het succes van de serie Anne+ is Anne terug in haar eigen film! Voordat Anne gaat emigreren naar Sara in Montréal keurt haar uitgever haar manuscript af. Ook ontmoet ze de non-binaire Lou. Welke kant gaat Anne haar leven op?

ZO 19 DEC | GIRL
Girl vertelt het verhaal van Lara, een 15-jarig transmeisje met een grote droom om ballerina te worden. Ze staat voor fysieke en emotionele uitdagingen in de aanloop naar een geslachtsveranderende operatie. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Meer info en tickets via deze link.

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd