afbeelding van film scene
afbeelding van film scene
afbeelding van film scene

abba: the movie - fan event

Geniet met volle teugen van ABBA: The Movie! Dit speciale fan event is alleen te zien op 17 en 19 september.

De onlangs geremasterde film neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van ABBA en de discomuziek in de jaren ’70, toen regisseur Lasse Hallström de immens populaire Australische tournee vastlegde. Met backstage beelden en volledige uitvoeringen van ABBA's grootste hits als Dancing Queen, SOS, Name of the Game en Waterloo. Een zeldzame blik op de succesvolle band op het hoogtepunt van hun populariteit.

Het subplot vertelt het verhaal van een country radio-dj die een interview met de band probeert te regelen. Als de deadline nadert, wordt het steeds meer een slapstickachtige mix van blunders en toevalligheden. De jonge dj heeft de taak om het felbegeerde interview voor elkaar te krijgen en ABBA’s toegewijde bodyguard doet er juist alles aan om dit te voorkomen.

Dit fan event bevat exclusieve extra's, waaronder een blik achter de schermen bij het drukbezochte ABBA: Voyage concert in Londen, beelden van het ABBA Museum in Stockholm, tekstvideo's van hits en uiterst zeldzaam backstage-materiaal van de 1977-tour.

Lasse Hallström 2023
105 minuten
Engels, Zweeds
Engels
Australië, Zweden
za 30 sep 2023 - 21:15 - Zaal 3
zo 01 okt 2023 - 15:30 - Zaal 3

zoek