afbeelding van film scene
afbeelding van film scene
afbeelding van film scene

coldplay: live broadcast from buenos aires

Coldplay's recordbrekende Music Of The Spheres wereldtournee is nu ook te beleven in de bioscoop. Er vinden 2 verschillende vertoningen plaats. 16.30 uur geniet je van het concert vanuit een heerlijke luie stoel in de filmzaal. 20.00 uur beleef je het concert in onze popzaal alsof je er live bij bent, vanaf een groot projectiescherm, met staanplaatsen en bar.

Het verbluffende en door fans en muziekjournalisten bejubelde concert is door middel van een wereldwijde livestream te zien. Vanuit Argentinië wordt het uitverkochte concert in het River Plate Stadion in Buenos Aires live opgenomen en wereldwijd vertoond.

De band brengt de hits uit hun carrière zoals Yellow, The Scientist, Fix You, Viva La Vida en A Sky Full of Stars in een spectaculaire show van licht, laser en vuurwerk - die Coldplay's concerten tot een energieke en verbindende beleving maken.

Deze prachtig gefilmde concertregistratie wordt geregisseerd door de veelgeprezen BAFTA-winnaar en Grammy-genomineerde regisseur Paul Dugdale. Let op: de registratie van het concert wordt niet wereldwijd gelijktijdig met het concert in Buenos Aires vertoond, maar mede vanwege de verschillende tijdzones met een vertraging uitgezonden.

Paul Dugdale 2022
150 minuten
Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman, Will Champion
Engels
Verenigde Staten
Geen voorstellingen gevonden

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek