afbeelding van film scene
afbeelding van film scene
afbeelding van film scene

boeien!

Boeien! speelt zich af aan boord van het cruiseschip ‘Rederij de Romantiek’ waar Kapitein Hartman samen met zijn lieftallige assistente Jitske de liefdesscepter zwaait.

Ravi, een slim, 11-jarig meisje en haar eigenwijze 8-jarige stiefbroertje Benja, met wie ze totaal niet kan opschieten, gaan met hun ouders als samengesteld gezin op een cruisevakantie.

De kinderen zijn verre van enthousiast. De deelname van vader Orlando en moeder Maartje aan een trouwwedstrijd moet het gezin nader tot elkaar brengen. Maar niet iedereen aan boord van het schip heeft even goede bedoelingen.

Onno en Ted, schoonmakers op het schip, hebben samen met hoofdbeveiliger Nora een handeltje in waardevolle spullen die zij van passagiers stelen. Als er hierdoor plots een probleem ontstaat, krijgen Onno en Ted het lumineuze idee om Benja en Ravi te ontvoeren.

Ravi en Benja moeten alles op alles zetten om uit handen van de twee boeven te blijven en bouwen hierdoor samen uiteindelijk een mooie band op.

Bob Wilbers 2021
65 minuten
Klaasje Meijer, Juvat Westendorp, Ferdi Stofmeel, Yailah Vroom, Sietske van Peursum, Cees Geel, Sarah Chronis, Wout Visser, Luuk van der Boom, Edwin Jonker, Filip Bolluyt
Nederlands
Nederland
Geen voorstellingen gevonden

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek