afbeelding van film scene
afbeelding van film scene
afbeelding van film scene
afbeelding van film scene
afbeelding van film scene

anne+

Deze film maakt onderdeel uit van de serie ‘Under The Rainbow’; De Cacaofabriek wil er voor iedereen zijn en een plek bieden waar iedereen zichzelf kan zijn. Under The Rainbow is een educatief, inspirerend en gezellig programma met als doel om te verbinden en bij te dragen aan de acceptatie van de LGBTQIA+ community. Iedereen is van harte welkom, of je nu gelijkgestemden wilt ontmoeten of je horizon wilt verbreden. Na het succes van de serie Anne+ is Anne terug in haar eigen film. Voordat Anne gaat emigreren naar Sara in Montréal keurt haar uitgever haar manuscript af. Ook ontmoet ze de non-binaire Lou. Welke kant gaat Anne haar leven op?

Net voordat Anne gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen?
En hééft ze überhaupt wel iets te vertellen?
Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat.
Langzaam vindt Anne al struikelend richting in haar leven. Ze herschrijft haar boek en realiseert zich dat ze keuzes moet maken

Valerie Bisscheroux 2021
94 minuten
Hanna van Vliet, Huib Cluistra, Jade Olieberg, Jesse Mensah, Thorn de Vries, Eline van Gils, Jouman Fattal, Jacqueline Blom, Hein van der Heijden, Ayla Çekin Satijn, Romana Vrede
Nederlands
Nederlands
Nederland
za 18 dec 2021 - 15:00 - Zaal 2
zo 19 dec 2021 - 15:00 - Zaal 2

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd