Films van De Cacaofabriek thuis kijken via PICL

Afbeelding ter promotie van het kijken van films via PICL

Een beetje van De Cacaofabriek in huis halen? Dat kan! Via PICL stream je de beste filmhuisfilms gewoon bij jou in de woonkamer. Ook steun je daarmee je favoriete filmtheater, waaronder De Cacaofabriek. Ons filmprogramma is te bekijken via PICL: De Cacaofabriek op PICL

Kom je er niet helemaal uit? Zie dan deze help-pagina.

populair op PICL

The Nest

Wanneer de zaken slechter lopen, verhuist de ambitieuze ondernemer Rory met zijn vrouw en kinderen naar Engeland voor een frisse start. Het gezin vestigt zich in een onbetaalbaar landhuis en de omgeving blijkt conservatiever dan verwacht. Rory voelt zich eindelijk machtig als rijk ogende zakenman, ook al is het leven achter gesloten deuren minder mooi. Het stel drijft steeds verder uit elkaar wanneer Rory zich volledig verliest in zijn werk en zijn vrouw geen aansluiting kan vinden in de nieuwe omgeving. Hoe ver is het gezin bereid te gaan om de schone schijn op te houden? En wat doet er nou écht toe? Jude Law en Carrie Coon schitteren in deze thriller over een gezin dat dreigt uit elkaar te vallen.

The Nest is te bekijken via deze link.

ÉTÉ 85

Nog een Franse film om van te genieten! Met Été 85 kom je alvast in de zomerse sferen. Het verhaal speelt zich af in de jaren tachtig en de zomervakantie is net van start gegaan. Zoals het hoort gaat deze niet voorbij zonder een zomerliefde. Wanneer het bootje van de 16-jarige Alexis omslaat is David in de buurt om hem te redden. Dit is het begin van een innige vriendschap en geweldig leuke tijd. Al snel zijn ze tot over hun oren verliefd. Maar aan iedere zomer komt een einde… Betekent dat ook het einde van hun liefde?

ÉTÉ 85 is te bekijken via deze link.

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd