Films van De Cacaofabriek thuis kijken via PICL

Afbeelding ter promotie van het kijken van films via PICL

Een beetje van De Cacaofabriek in huis halen? Dat kan! Via PICL stream je de beste filmhuisfilms gewoon bij jou in de woonkamer. Ook steun je daarmee je favoriete filmtheater, waaronder De Cacaofabriek. Ons filmprogramma is te bekijken via PICL: De Cacaofabriek op PICL

Kom je er niet helemaal uit? Zie dan deze help-pagina.

Kijktips!

Via Picl kijk je de mooiste films gewoon lekker thuis op de bank. Hieronder vind je enkele tips om de voetjes lekker bij omhoog te gooien.

AFTERSUN
De jonge tiener Sophie en haar vader Calum gaan op vakantie naar een Turkse badplaats waar ze zwemmen, poolen, zonnebaden en luieren. Terwijl er voor de beginnende puber een nieuwe wereld opengaat, worstelt Calum buiten het zicht van Sophie met de zwaarte van het leven. Twintig jaar later vormen Sophies tedere herinneringen aan deze vakantie een krachtig en hartverscheurend portret van hun relatie, waarbij ze probeert de donkere kant van haar liefdevolle vader te begrijpen en die ook bij zichzelf terugziet.

Bekijk de film hier.

STARS AT NOON
Een Amerikaanse journaliste die voor een klus in Nicaragua is, komt door het verliezen van haar paspoort vast te zitten in het land. Als ze een charismatische Engelsman ontmoet, blijkt dat niet alleen het begin van een passionele relatie, maar ook haar beste kans op ontsnapping. Ze komt er echter al snel achter, dat hij nog meer gevaar loopt dan zij…

Bekijk de film hier. 

ALLELUJAH
Zuster Gilpin en dokter Valentine zorgen met hart en ziel voor de patiënten in het kleine regionale ziekenhuis De Beth. Sluiting dreigt want alles moet efficiënter. Maar dat laten personeel, bewoners en vrijwilligers niet zomaar gebeuren. Een lokale nieuwsploeg komt filmen hoe de huldiging van zuster Gilpin voorbereid wordt, zodat men kan zien wat er op het spel staat. Het koor oefent, de speech is voorbereid en iedereen hoopt dat het een groot feest wordt. Daar kan toch niks mis gaan?

Bekijk de film hier. 

BLUE JEAN
In het Engeland van Thatcher is het zogenoemde ‘Sectie 28’ in volle kracht. Deze wet verbiedt “homoseksualiteit opzettelijk te bevorderen of materiaal te publiceren met de bedoeling homoseksualiteit aan te moedigen.” Gymdocent Jean moet hierdoor haar geaardheid geheimhouden. Dat lukt behoorlijk, tot ze een van haar leerlingen tegenkomt in een gaybar.

Bekijk de film hier. 

Benieuwd naar het gehele aanbod? Check alle films via deze link.

zoek