Films van De Cacaofabriek thuis kijken via PICL

Afbeelding ter promotie van het kijken van films via PICL

Een beetje van De Cacaofabriek in huis halen? Dat kan! Via PICL stream je de beste filmhuisfilms gewoon bij jou in de woonkamer. Ook steun je daarmee je favoriete filmtheater, waaronder De Cacaofabriek. Ons filmprogramma is te bekijken via PICL: De Cacaofabriek op PICL

Kom je er niet helemaal uit? Zie dan deze help-pagina.

Kijktips!

Via Picl kijk je de mooiste films gewoon lekker thuis op de bank. Hieronder vind je enkele tips om de voetjes lekker bij omhoog te gooien. 

SUPERNOVA

Sam en Tusker zijn al 20 jaar samen en trekken in een camper door Engeland. Ze bezoeken familie, vrienden en plaatsen uit hun verleden, maar het is geen gewone vakantie. Deze tijd die ze samen hebben, is het belangrijkste in hun leven geworden. Tusker’s dementie is de laatste jaren erger geworden en de reis door het verleden moet ruimte maken voor een onzekere toekomst. Geheimen worden onthuld, plannen vallen in duigen en hun liefde biedt geen vanzelfsprekende oplossing meer. Ze moeten zich afvragen wat het betekent lief te hebben in de schaduw van een ingrijpende ziekte.

GAGARINE

De jonge Youri droomt ervan om ruimtevaarder te worden. Hij is opgegroeid in Cité Gagarine, een woonwijk aan de rand van Parijs die met de sloop wordt bedreigd. Wanneer Youri dit hoort komt hij met de hulp van Diana, Houssam en andere inwoners in verzet, om zo zijn ‘ruimteschip’ te redden. Een intrigerend drama met een magisch realistisch randje.

V.A. 17 DEC | THE FATHER

Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring. Zijn vertrouwde omgeving blijkt niet meer zo vertrouwd. De briljante vertolking van Anthony Hopkins (The Silence of the LambsThe Two Popes) laat je geen moment los. Olivia Colman (The CrownThe Favourite) als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar. 

Check alle films via deze link.

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd