Haal De Cacaofabriek in huis met picl

Afbeelding het Picl logo

Een beetje van De Cacaofabriek in huis halen? Dat kan! Via PICL stream je de beste filmhuisfilms gewoon bij jou in de woonkamer. Ook steun je daarmee je favoriete filmtheater, waaronder De Cacaofabriek. Ons filmprogramma is te bekijken via PICL: De Cacaofabriek op PICL

Kom je er niet helemaal uit? Zie dan deze help-pagina.

Nieuw op PICL

Misbehaviour

In 1970 vindt de Miss World-verkiezing plaats in Londen, met de Amerikaanse komedie-legende Bob Hope als presentator. De show is in die tijd met meer dan 100 miljoen kijkers het best bekeken tv-programma ter wereld. De dan net opgerichte Women’s Liberation Movement, die de verkiezing ziet als een vernedering van vrouwen, besluit de live-uitzending van de show te verstoren. Die avond wordt geschiedenis geschreven.

Misbehaviour is te zien via deze link

Love Sarah

Vastbesloten om de droom van haar overleden moeder, het openen van een bakkerswinkel in het Londense Notting Hill, uit te laten komen besluit de 19-jarige Clarissa de hulp van haar moeders beste vriendin Isabella en haar vervreemde excentrieke oma Mimi in te schakelen. De drie generaties vrouwen zullen hun rouw, onzekerheden en onderlinge verschillen moeten zien te overwinnen om de herinnering aan de door hen zo geliefde Sarah levend te houden door hun winkel te vullen met liefde, hoop én kleurrijk gebak van over de hele wereld.

Love Sarah is te zien via deze link

Kanarie

Een coming-of-age oorlogsmusical over een stadsjongen die wordt uitgekozen om zijn verplichte tweejarige militaire opleiding te volgen in het legerkoor de ‘Kanaries’. Ontmoet Johan Niemand, een Zuid-Afrikaanse tiener die gepest wordt omdat hij gek is van Britse new wave-muziek en Boy George. In 1985, de tijd van apartheid, religie en oorlog, wordt hij opgeroepen voor de dienstplicht. Johan doet auditie voor het legerkoor de ‘Kanaries’, wordt toegelaten en eenmaal op tournee wordt hij verliefd op een ‘mede-Kanarie’. Een kleine crisis breekt aan en Johan trekt alles wat hij tot nu toe wist in twijfel.

Kanarie is te zien via deze link

Populair op PICL

Corpus Christi

e twintigjarige jeugddelinquent Daniel droomt ervan om priester te worden. Vanwege zijn strafblad maakt hij alleen geen schijn van kans. Zijn leven krijgt echter een onverwachte draai als hij tijdens werkverlof in een dorpskapel wordt aangezien voor een jonge priester. De lokale gemeenschap kan hem goed gebruiken en Daniel besluit in zijn rol te blijven om het dorp te helpen met een onverwerkt trauma. Maar terwijl hij steeds zelfzekerder wordt als charismatische, onorthodoxe priester, ligt ontmaskering op de loer en wordt de angst dat zijn criminele verleden hem inhaalt steeds groter.

Corpus Christi is te bekijken via deze link.

De beentjes van Sint Hildegard

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als Jan een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader.

De Beentjes van Sint Hildegard is te bekijken via deze link.

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd