Films van De Cacaofabriek thuis kijken via PICL

Afbeelding ter promotie van het kijken van films via PICL

Een beetje van De Cacaofabriek in huis halen? Dat kan! Via PICL stream je de beste filmhuisfilms gewoon bij jou in de woonkamer. Ook steun je daarmee je favoriete filmtheater, waaronder De Cacaofabriek. Ons filmprogramma is te bekijken via PICL: De Cacaofabriek op PICL

Kom je er niet helemaal uit? Zie dan deze help-pagina.

Kijktips!

Via Picl kijk je de mooiste films gewoon lekker thuis op de bank. Hieronder vind je enkele tips om de voetjes lekker bij omhoog te gooien.

EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE
Evelyn heeft samen met haar man Waymond een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Grote winnaar bij de Oscars, waar de film maar liefst zeven gouden beeldjes in ontvangst mocht nemen, waaronder die voor Beste Film.​

Bekijk de film hier.  

GODLAND
De natuurlijke krachten van IJsland hebben altijd al avonturiers getrokken, zo ook pelgrims en ontdekkers van de ‘nieuwe wereld’. Met fenomenale beelden en af en toe droge humor volgen we een Deense priester op missie die zichzelf langzaam verliest in IJslands mysterieuze natuur en mensen.

Bekijk de film hier.

CLOSE
Leo en Remi, 13, zijn vrienden zo lang ze zich kunnen herinneren. De vriendschap is vrolijk, intens en bovenal onafscheidelijk. Toch lijkt een ogenschijnlijk onschuldige gebeurtenis genoeg om hen uit elkaar te drijven. Vol onbegrip zoekt Leo toenadering tot de moeder van Remi.

Bekijk de film hier. 

ROSE
In de jaren 90 nemen Ellen en haar man Vagn haar schizofrene zus Inger mee op een busreis naar Parijs. Door de juiste hoeveelheid medicatie en het mijden van te veel prikkels, kan Inger een redelijk normaal leven leiden. Eenmaal aangekomen in Parijs blijkt ze een verborgen agenda te hebben en betrekt ze iedereen in de zoektocht naar een belangrijk persoon uit haar verleden.

Bekijk de film hier. 

WHERE'D YOU GO BERNADETTE
De excentrieke Bernadette Fox was ooit een getalenteerd architect met een glansrijke carrière voor zich. Tegenwoordig woont ze met man Elgie en dochter Bee en brengt ze vooral veel tijd thuis door en sluit ze zich af voor andere mensen. Ondanks het liefhebbende gezin om haar heen, mist er iets in haar leven. Wanneer Bee een familiereisje naar Antartica voorstelt, waagt Bernadette een sprong in het diepe en verdwijnt ze.

Bekijk de film hier. 

Benieuwd naar het gehele aanbod? Check alle films via deze link.

zoek