Films van De Cacaofabriek thuis kijken via PICL

Afbeelding ter promotie van het kijken van films via PICL

Een beetje van De Cacaofabriek in huis halen? Dat kan! Via PICL stream je de beste filmhuisfilms gewoon bij jou in de woonkamer. Ook steun je daarmee je favoriete filmtheater, waaronder De Cacaofabriek. Ons filmprogramma is te bekijken via PICL: De Cacaofabriek op PICL

Kom je er niet helemaal uit? Zie dan deze help-pagina.

Kijktips!

Via Picl kijk je de mooiste films gewoon lekker thuis op de bank. Hieronder vind je enkele tips om de voetjes lekker bij omhoog te gooien. 

ANNETTE

Als de beroemde, internationale operazangeres Ann na een voorstelling de omstreden cabaretier Henry ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Al snel worden ze omgedoopt tot het perfecte glamourkoppel. De paparazzi volgt ze op de voet en de wereld adoreert ze. Maar de geboorte van hun eerste kind, Annette, een mysterieus meisje met een uitzonderlijke gave, zet hun leven volledig op z’n kop. Het familiedrama waarin vrijwel alleen gezongen wordt was de openingsfilm van Cannes 2021. De film werd genomineerd voor de Gouden Palm en regisseur Leos Carax ging ervandoor met de Palm voor Beste Regie.

PIG

Als het varken op een dag ontvoerd wordt, keert Rob terug naar de bewoonde wereld en zet hij alles op alles om met haar herenigd te worden. Maar dan zal hij ook zijn verleden onder ogen moeten komen… Michael Sarnoski’s debuutfilm is een verrassende, intieme karakterstudie, overladen met positieve recensies, waarin veelal de comeback van Nicolas Cage in een dramarol wordt geprezen.

BENEDETTA

Aan het einde van de zeventiende eeuw sluit de jonge Benedetta zich als ‘bruid van Christus’ aan bij een klooster in Toscane. Van kleins af aan beleeft de knappe non religieuze visioenen en zou ze in staat zijn om wonderen te verrichten. Benedetta weet dat de kerk haar visioenen wel kan waarderen en haar invloed op het leven in het klooster is dan ook groot. Terwijl haar macht steeds meer toeneemt, gaat ze een verboden liefde aan met een andere non. Maar wanneer de pest door Europa raast, besluit de kerk onderzoek te doen naar Benedetta’s claims om te ontdekken of de non mogelijk meer geheimen heeft dan zij doet voorkomen. Benedetta is de nieuwste film van Paul Verhoeven (Turks fruitZwartboekElle), waarin religieuze overgave, seks en kerkelijke machtsstrijd met elkaar verbonden zijn. 

RIDERS OF JUSTICE

Als blijkt dat de vrouw van beroepsmilitair Markus is omgekomen tijdens een tragisch treinongeluk, keert hij noodgedwongen naar huis om voor hun dochter Mathilde te zorgen. Terwijl ze nog in diepe rouw verkeren, wordt er aangebeld door data-analist Otto. Hij heeft het treinongeluk overleefd en heeft samen met zijn excentrieke collega Lennart en hun nog zonderlinger maat Emmenthaler geconcludeerd dat de trein niet zomaar is verongelukt. Wanneer ze besluiten verder op onderzoek uit te gaan, wordt het ook voor Markus duidelijk dat er sprake is geweest van een aanslag. De mannen ontpoppen zich tot engelen der wrake en de missie leidt tot resultaten. Al zijn het misschien niet de gewenste…

THE FATHER

Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring. Zijn vertrouwde omgeving blijkt niet meer zo vertrouwd. De briljante vertolking van Anthony Hopkins (The Silence of the LambsThe Two Popes) laat je geen moment los. Olivia Colman (The CrownThe Favourite) als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar. 

Check alle films via deze link.

zoek