Films van De Cacaofabriek thuis kijken via PICL

Afbeelding ter promotie van het kijken van films via PICL

Een beetje van De Cacaofabriek in huis halen? Dat kan! Via PICL stream je de beste filmhuisfilms gewoon bij jou in de woonkamer. Ook steun je daarmee je favoriete filmtheater, waaronder De Cacaofabriek. Ons filmprogramma is te bekijken via PICL: De Cacaofabriek op PICL

Kom je er niet helemaal uit? Zie dan deze help-pagina.

Kijktips!

Via Picl kijk je de mooiste films gewoon lekker thuis op de bank. Hieronder vind je enkele tips om de voetjes lekker bij omhoog te gooien. 

The Assistent

Jane scoort haar droombaan als assistent van een succesvolle topman in de entertainmentwereld van New York. Zelfs bij afwezigheid van de grote baas is zijn autoriteit voelbaar op de werkvloer. De relaties en solidariteit onder haar collega’s is onderhevig aan opportunisme en competitie. Langzaamaan wordt duidelijk hoe ver het misbruik, seksisme en de heersende zwijgcultuur reikt. Ondanks alles houdt Jane vast aan haar principes en gaat ze de strijd aan.

Wendy

Met Wendy blaast regisseur Benh Zeitlin het bekende sprookje Peter Pan nieuw leven in. Wanneer Wendy en haar broers uit verveling uit het raam staren, zien ze Peter zitten. Hij neemt ze mee op avontuur naar Neverland, een plek waar de tijd stilstaat en de verbeelding van de kinderen de natuur beheerst. In het begin genieten ze volop van alle vrijheid, maar dan komt er ineens gevaar van buitenaf. Wanneer de groep kinderen zich tegen elkaar keert, is het aan Wendy om iedereen te redden. Bewapend met haar sterkste wapen, de liefde voor haar familie, gaat ze het gevecht aan.

The Crossing

In dit spannende oorlogsverhaal volg je de 10-jarige Gerda en haar broer Otto. Wanneer hun ouders worden gearresteerd door de Duitsers blijven de kinderen alleen achter. Dan stuiten de twee op een geheime ruimte, waarin de Joodse Sarah en Daniël zich verschuilen. De ouders van Gerda en Otto maakten deel uit van het Noorse verzet en boden hen onderdak. Met de Duitsers zo dicht op hun spoor is het niet langer veilig in het huis. Samen beginnen de kinderen aan een gevaarlijke tocht naar Neutraal Zweden, waar de ouders van Sarah en Daniël zijn. Het moedige viertal ontmoet onderweg mensen die een helpende hand bieden, maar wie kunnen ze echt vertrouwen?

Check alle films via deze link.

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd