Films van De Cacaofabriek thuis kijken via PICL

Afbeelding ter promotie van het kijken van films via PICL

Een beetje van De Cacaofabriek in huis halen? Dat kan! Via PICL stream je de beste filmhuisfilms gewoon bij jou in de woonkamer. Ook steun je daarmee je favoriete filmtheater, waaronder De Cacaofabriek. Ons filmprogramma is te bekijken via PICL: De Cacaofabriek op PICL

Kom je er niet helemaal uit? Zie dan deze help-pagina.

Kijktips!

Via Picl kijk je de mooiste films gewoon lekker thuis op de bank. Hieronder vind je enkele tips om de voetjes lekker bij omhoog te gooien.

THE STORY OF MY WIFE
Na een gewaagde weddenschap groeit een oprechte liefde tussen een kapitein en een beeldschone vrouw. Maar wat begon met geluk en ongelooflijk toeval wordt langzaam overgenomen door wantrouwen en jaloezie. Een verfilming van het gelijknamige boek van Milán Füst.

Bekijk de film hier.  

HET VERZWIJGEN
Ieder huisje heeft zijn kruisje. Maar sommige kruisjes zijn een stuk groter dan andere. Zo ontdekte filmmaker Marieke van der Winden dat haar grootouders NSB’ers waren en haar moeder dit altijd verzwegen heeft. Dus gaat ze op zoek naar haar familiegeschiedenis, in de hoop de verzwegen geheimen bespreekbaar te maken.

Bekijk de film hier.

SPEAK NO EVIL
Nederlands-Deense psychologische horror bomvol spanning, leugens en bedrog. Wat een leuk bezoek bij nieuwe vrienden in het buitenland moest zijn, mondt uit in een angstaanjagende ervaring vol leugens en bedrog. Fedja van Huêt en Karina Smulders jagen je de stuipen op het lijf in deze spannende psychologische horror.

Bekijk de film hier. 

UN BEAU MATIN
Romantische nieuwe film van Mia Hansen-Løve met Léa Seydoux in een zonnig Parijs. Sandra woont met haar achtjarige dochter in een klein appartement in Parijs. Ze werkt hard en probeert zoveel mogelijk bij haar dementerende vader te zijn. Wanneer ze verliefd wordt op een oude bekende, voelt Sandra dat ze weer voor zichzelf gaat leven.

Bekijk de film hier. 

JUSTINE
Is liefde sterk genoeg om de grootste demonen te verdrijven? Justine is een losbol die een zware rugzak met zich meedraagt. Ze heeft haar alcoholverslaving nog niet helemaal in de hand en kent haar eigen grenzen niet. Tot ze Rachel ontmoet. Zij geeft haar de steun en de liefde waarvan ze niet wist dat ze die nodig had.

Bekijk de film hier. 

Benieuwd naar het gehele aanbod? Check alle films via deze link.

zoek