Arrangementen in De Cacaofabriek

Een dagje weg in Helmond? Een bedrijfsuitje of vrienden- of familiedag? De Cacaofabriek biedt verschillende activiteiten en arrangementen!

Film on demand

Afbeelding van filmzaal

Let op: tijdelijk gewijzigd vanwege de corona-maatregelen. Voor meer informatie neem contact op met onze afdeling sales.

Uw eigen film bekijken in een van onze mooie filmzalen. U kunt bij ons een van onze filmzalen afhuren voor het kijken van een film. U kiest hierbij zelf de film!

Zaal 2 huren

groene zaal (max. 60 personen) €150,00

Zaal 3 huren

blauwe zaal (max. 120 personen) €250,00
Eigen film huren: €150,00

Zaal 4 huren

blauwe zaal (max. 50 personen) €150,00
Eigen film huren: €150,00

*Bovenstaande bedragen zijn exclusief BTW.

Cocktailworkshop

Leer van onze cocktail expert hoe je zelf de lekkerste en origineelste cocktails maakt.

activiteiten:

  1. Welkomstdrankje bij ontvangst;
  2. Uitleg cocktails en technieken;
  3. Proefsessie met diverse cocktails;
  4. Het maken van een eigen cocktail onder begeleiding van een cocktailshaker.

*cocktails met en zonder alcohol

Rondleiding in De Cacaofabriek

Afbeelding van De Cacaofabriek

De historie van het pand, de diversiteit aan ruimtes voor o.a. film en pop, de mogelijkheden in het pand, de horeca ruimte en onze huis Chocolatier, de intact gelaten en gerenoveerde elementen. Tijdens een rondleiding door De Cacaofabriek ontdek je alles wat het pand in zich heeft. Van alle mogelijkheden tot 'behind the scenes' kenmerken.

Ook zijn er rondleidingen door de expositie mogelijk. Kijk daarvoor op de pagina

Solextocht

Vanuit de Cacaofabriek verhuren wij ook Solexen. Met deze tocht ga je met je gezelschap de leukste en mooiste routes afleggen en kom je op de leukste plekken in de Peelregio. in overleg kunnen wij u leuke routes en/of lunchpakketten aanbieden, om de ervaring aan uw wensen zo goed mogelijk af te stellen.

Wie is de beste mol

Wie is de Mol? is al 20 jaar een succes. Ook zin om dit spel te spelen met vrienden, collega’s of familie? Dat kan. Wie is de beste Mol? wordt gespeeld in groepen en in elke groep zit een Mol.Wandelend door Helmond komen jullie op vele mooie locaties zoals het Kasteel, Boscotondo en Theater het Speelhuis, waar spellen worden uitgevoerd en de Mol moet worden ontmaskerd. Alle spellen draaien om samenwerking op het gebied van kennis, kunde en creativiteit. Bij elk spel is een begeleider aanwezig die het spel uitlegt en het gewonnen bedrag uitkeert. Regelmatig moet worden geraden wie de Mol in jullie groep is, maar er hoeft nooit iemand naar ‘huis’.
Komen jullie erachter wie de boel saboteert of is de Mol jullie te slim af? De beste Mol wint een leuk prijsje en ook voor de beste groep en beste Mollenvanger is er een prijsje te winnen. Wie is de beste Mol van jullie allemaal?!

(Omdat alle spellen buiten plaatsvinden en omdat er voldoende afstand gehouden kan worden, is dit spel te spelen met inachtneming van de maatregelen rondom het Corona-virus)

Tandem of scooter rijden

Tandem rijden

Compleet gerestaureerde en gemoderniseerde tandems in een hip kleurtje. Gezellig om er samen een dagje op uit te gaan of juist goed voor de teambuilding tijdens een personeelsfeest.

Scooter rijden

Een lekker dagje retro met onze retro scooters. Deze moderne scooters staan bekend om hun chique uiterlijk en fijne rijkwaliteiten. Het is heerlijk om een middagje te touren door de stad of lekker in de vrije natuur. Doordat de maximale snelheid 25 kilometer/uur is hoeft U geen helm op wat een prettige bijkomstigheid is

BBQ arrangementen

Klik hier voor het complete BBQ-arrangement.

high tea arrangementen

Klik hier voor het complete High Tea-arrangement.

Kids

Ook voor de kleinste kunnen wij diverse leuke activiteiten verzorgen zoals kinderfeestjes en ontbijtfilms.
Zie onze kidz pagina voor meer info

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd