Wildwood Flower

Tribute

Pop

Singer-songwriter

Wildwood Flower

Indra Salima zingt Joni Mitchell

Podium
Om een icoon als Joni Mitchell te eren moet je naast de nodige durf over heel veel muzikaliteit en een hemelse stem beschikken. En we gaan er niet omheen draaien; Indra Salima Kartodirdjo heeft al deze talenten in overvloed. Haar prachtige stem vormt in duo met het gitaarwerk van Menno Roymans een geheel dat het eminente, haast sacrale oeuvre van Joni Mitchell alle eer aan doet.

Indra Salima (30) heeft als zangeres en violiste naam gemaakt bij onder andere The Cosmic Carnival, de theatervoorstelling 'Fleetwood Mac, The Incredible Story' en Madhara. Daarnaast is ze groot bewonderaar van de Canadese singer-songwriter Joni Mitchell, met welk repertoire ze sinds 2021 stad en land afreist onder de noemer 'Indra Salima zingt Joni Mitchell'.
 
Ze werkt samen met gitarist Menno Roymans (oa. Komodo, ¡Pendejo!) om in een intieme setting een selectie van Joni's beste nummers ten gehore te brengen. Inmiddels hebben tientallen succesvolle concerten door het hele land bewezen dat Indra Salima het heilige repertoire van Joni Mitchell eer aandoet.  

Bezetting Indra Salima – zang, gitaar, piano, mondharmonica Menno Roymans – gitaar, zang. 

Dit is een seated voorstelling

zo 15 dec.

Locatie

Popzaal Zitplaats

Aanvang

15:30

Zaal open

15:00

Verwacht einde

17:10

Cacaofabriek logo

Kies een taal