Phil Bee Cocker Band

Tribute

Phil Bee Cocker Band

A Tribute To Joe Cocker

Podium

Phil Bee brengt een ode aan één van de markantste vocalisten uit de moderne muziekwereld: Joe Cocker.

Joe Cocker door Phil Bee, een ode aan ‘the Voice from Sheffield’ gezongen door ‘the Voice (Senior) of Holland’. ‘With a little help from my friends’, ‘Delta Lady’, ‘Unchain my heart’, ‘Many rivers to cross’, ‘The letter’, ‘n’Oubliez jamais’, ‘You are so beautiful’, alle pareltjes van Cocker komen voorbij. Cocker leeft nog dagelijks voort met zijn muziek en dit is het dichtste bij dat je gaat komen in een live setting. 

De 12-koppige band van louter topmuzikanten brengt de Cocker show perfect. Phil Bee speelt al meer dan 35 jaar op internationale podia met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Met in de trofeekast diverse Dutch Blues Awards, beste zanger, beste album, beste band wordt hij beschouwd als één van de beste zangers in zijn genre in Europa. 

Phil Bee speelde en tourde met onder andere Steve Lukather (TOTO), Noel Redding (Jimi Hendrix Experience) en is vaste leadzanger bij de Jan Akkerman Band. In 2020 werd de single ‘Need your love so bad’ met André Hazes uitgebracht en tourde hij in de theatershow van Johan Derksen. In die periode speelde hij ook veelvuldig live in het programma Veronica Inside. In de coronaperiode besloot hij mee te doen aan The Voice Senior 2021, het programma dat hij in oktober 2021 won. De daaropvolgende single ‘The Letter’ (geproduceerd door Holger Schwedt) kreeg de volle aandacht van nationale media en werd door Phil en zijn band meermaals live gespeeld, bij Jinek, Half8, Koffietijd, Veronica Inside, Veronica Radio, L1, Radio 5. 

vr 29 mrt.

Locatie

Popzaal

Aanvang

20:45

Verwacht einde

22:25

Wat vind je hiervan?

 • 16 za nov.

  Big One - Pink Floyd Show
 • Halo

  Concert

  A Tribute To Depeche Mode

  05 vr apr.

  Halo
 • Phil Bee Cocker Band

  Concert

  A Tribute To Joe Cocker

  29 vr mrt.

  Phil Bee Cocker Band
 • The Perfect Tool

  Concert

  Pneuma Tour 2024

  22 vr nov.

  The Perfect Tool
Cacaofabriek logo

Kies een taal