Marduk

Metal

Marduk

Memento Mori Tour 2024 - Support Origin & Doodswens

Podium

Marduk komt alweer voor de 3e keer naar De Cacaofabriek! En dan weet je dat het een geweldige avond gaat worden want Marduk staat voor black metal kwaliteit van het allerhoogste niveau.

In 2023 bracht de band na een vrij lange stilte eindelijk haar nieuwe album 'Memento Mori' uit en dat album wordt vanavond gepresenteerd aan het publiek. Het materiaal van het nieuwe album is hoofdzakelijk geschreven door zanger Mortuus waardoor de invloeden van zijn eigen project Funeral Mist duidelijk terug te horen zijn. 

Supports
Uit de USA komt de tech-death metal machine Origin, die ook al een geweldig laatste album afleverden met het ontiegelijk heftige "Chaosmos". De band viert met de plaat niet alleen een terugkeer naar Nuclear Blast, maar ook het 25-jarig jubileum. Origin's kenmerkende furie, brutaliteit en muzikale vakmanschap keren terug met hernieuwde intensiteit op deze plaat. Doodswens komt uit Eindhoven en staat garant voor onvervalste black metal, bestaande uit een mix van die typische jaren '90 Noorse black metal, met meer moderne intrigerende geluidsmuren. De tijden kunnen nog veranderen, want de line-up is nog niet compleet.

do 11 apr.

Locatie

Popzaal

Aanvang

19:00

Verwacht einde

23:00

Wat vind je hiervan?

 • Enslaved

  Concert

  European Spring Tour 2024

  12 di mrt.

  Enslaved
 • HELLMOND OPEN AIR

  Concert

  Festival

  Metal

  13 za jul.

  HELLMOND OPEN AIR
 • Marduk

  Concert

  Memento Mori Tour 2024 - Support Origin & Doodswens

  11 do apr.

  Marduk
 • Warkings

  Concert

  For King And Crown Tour 2024

  27 za apr.

  Warkings
Cacaofabriek logo

Kies een taal