Collins Live Experience

Tribute

Pop

Collins Live Experience

Podium

Met meer dan 100 miljoen (!) verkochte albums behoort Phil Collins tot één van de meest succesvolle artiesten ooit. Hij scoorde zowel solo als met zijn band Genesis vele wereldberoemde hits die in ons collectieve muziekgeheugen gegrift staan! Denk aan ‘Sussudio’, ‘Against All Odds’, ‘Easy Lover’, ‘Mama’, ‘No Son Of Mine’, ‘Jesus he knows me’ en natuurlijk die ene knaller waar het in 1981 allemaal mee begon: ‘In The Air Tonight’. De lijst is eindeloos!

Collins Live Experience ontstond in 2016 met maar één missie: het zo authentiek mogelijk brengen van een tribute aan de muziek van zowel Genesis als natuurlijk de meester zelf, Phil Collins! Deze unieke Phil Collins/Genesis-tribute neemt je mee in een knallende show waarbij alle hits je om de oren vliegen en je regelrecht mee terug wordt genomen naar die mooie '70s, '80s en '90s. 

Alle ingrediënten voor een authentieke Phil Collins & Genesis-tribute zijn aanwezig! Drie fenomenale backing vocals, een kneiter van een blazerssectie, de allergrootste Phil Collins/Genesis-fan van Nederland op drums, de originele synthesizers en toetsen bespeeld door een geluidendokter en een superstrakke gitaar- en bassectie! Dit alles onder aanvoering van niemand minder dan top vocalist Jean-Louis Finta (onder andere bekend van The Voice) die moeiteloos alle hits ten gehore brengt!

za 13 apr.

Locatie

Popzaal

Aanvang

20:30

Zaal open

19:45

Verwacht einde

23:00

Cacaofabriek logo

Kies een taal